Kajak kanu klub „Vrbas m:tel“ proslavio 70. rođendan

U nedjelju 24. decembra 2017. godine, u Banjaluci je u prostoru Kulturnog centra Banski dvor, Kajak kanu klub „Vrbas m:tel“ proslavio svoj 70. rođendan.

Svečanosti su prisustvovale brojne zvanice koje su se zajedno sa kanuistima i kajakašima podsjetili samih početaka Kluba, brojnih takmičenja, trofeja, učešća na Olimpijskim igrama, ali i teških vremena kroz koje je ovaj klub prolazio.

Svojom prijateljskom podrškom, kompanija m:tel je pomogla KKK „Vrbas m:tel“ da organizuje brojna međunarodna takmičenja i da dovede neka od najpoznatijih sportskih imena u grad na Vrbasu, i time ubilježe Banjaluku i našu zemlju na sportsku mapu svijeta.

Podržavajući prave vrijednosti, zdrav život i sportski duh, kompanija m:tel s ponosom stoji i uz ime ovog vrijednog kluba.

Uz želje da i nakon 70 godina neke nove generacije prate njihov put, proslavljaju nove jubileje i uživaju u ljepotama sporta i Vrbasa, predstavnici kompanije m:tel zahvalili su Klubu na dosadašnjoj saradnji i plaketi koju su ovom prilikom dobili.